Dekorim i veturave

Kamera Vëzhguese

Kompjuterë

Vulë punuesDekorim i veturave

Bëjmë dekorimin e veturave për dasma,syneti si dhe shumë ahengje të ndryshme, duke mos përdorur asnjë material ngjitës.
Ofrojmë shirita të ndryshëm për dasma, lule të ndryshme për fejesa etj.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

 

Adresa: rr.11 Marsi p.n, 61000 Viti , Republika e Kosovës│ Mob: +377 (0) 44 297 738│ Mob: + 386 (0) 49 297 738 │ Email:  info@ecmekohe.com